Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (18/11) την πρώτη της βαθμολογίας Fenerbache με στόχο την νίκη που θα τον εδραιώσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Τουρκία ο κόουτς των Πρασίνων Dejan Radonjic αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να κάνει πολλά πράγματα σωστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Fenerbache είναι στην πρώτη θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη με έναν πόντο. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Σκεφτόμαστε εμάς. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ, που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Τέλος, για την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με την Baskonia υπογράμμισε:

«Ναι, όπως είπα μετά το ματς ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ειδικά στην επίθεση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, βάλαμε 60 πόντους. Ήταν ένα καλό ματς, αλλά θα δούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι και θα το αναλύσουμε».