Οι Malcolm Delaney και Chris Singleton έριξαν «καρφιά» κατά της Euroleague σε διάλογο που είχαν στο twitter. Αφορμή για τις «μπηχτές» που εξαπέλυσαν οι δυο παίκτες, που γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Lokomotiv Kuban, ήταν τα συνεχή κρούσματα κορονοϊού και την ως τώρα διαχείριση της κατάστασης από την διοργανώτρια αρχή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Delaney, που αγωνίζεται από φέτος στην Armani ήταν το γεγονός ότι η Villeurbanne ανακοίνωσε σήμερα 10/10 ότι ο προπονητής της, TJ Parker και δυο παίκτες της ομάδας (δεν κατονομάστηκαν) βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό σε τεστ που έκαναν.

Η Armani του Delaney έπαιξε χθες με την Villeurbanne στην 2η Αγωνιστική της διοργάνωσης και σήμερα η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε το… χτύπημα του ιού στον σύλλογο.

Ο Αμερικανός γκαρντ έγινε μπαρούτι και αναρωτήθηκε μέσα από ποστ που έκανε στο twitter πως είναι δυνατόν χθες να ήταν όλα καλά και η ομάδα του να αντιμετώπισε τους Γάλλους και σήμερα να αποκαλύφθηκε ότι η Villeurbanne είχε κρούσματα από τον ιό.

Αναλυτικά ο Malcolm Delaney έγραψε: «Μας λένε ότι ένας παίκτης της Villeurbanne βρέθηκε θετικός πριν το παιχνίδι, ένας παίκτης που προπονήθηκε και ταξίδεψε με το πούλμαν μαζί με την ομάδα… Δεν είναι υποχρεωτικό να λάβουν αρνητικά αποτελέσματα ως ομάδα, πριν παίξουμε; Και τώρα, δύο ακόμα παίκτες και ο προπονητής, που ήρθαν 100% σε επαφή με εμάς, το έχουν».

Ατάκα Singleton για πιθανή «φούσκα» στην διοργάνωση

Εκεί μπήκε στην κουβέντα ο παίκτης της Efes. Ο Chris Singleton ανέφερε ότι όλα δείχνουν ότι η διοργάνωση οδεύει προς «φούσκα»: «Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι για μια πιθανή «φούσκα». Τα εγχώρια πρωταθλήματα και η Euroleague πρέπει να πάρουν αποφάσεις τώρα».

«Δεν έχει γίνει τίποτα από την διακοπή»

Ο Malcolm Delaney απάντησε κάνοντας επίθεση στην Euroleague για την ως τώρα διαχείριση του θέματος: «Έπρεπε να έχουν πάρει αποφάσεις, όταν σταμάτησε η περσινή σεζόν. Κυριολεκτικά τίποτα δεν έχει γίνει τίποτα από αυτή την διακοπή. Ακόμα παίζουμε. Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ χειρότερο. Τα πρωτόκολλα είναι ανόητα και πως δεν έχουν λογική».

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ DELANEY – SINGLETON