H Fener φαίνεται πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και μία από αυτές θα είναι στη θέση 5, διότι ο βασικός σέντερ της για μία οκταετία Jan Vesely φέρεται να βρίσκεται ήδη προ των πυλών της Barcelona. Τα “καναρίνια” σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον Τσέχο σέντερ με έναν παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό τον λόγο κοιτάζουν την περίπτωση του Niko Milutinov, σύμφωνα βέβαια με όσα λέγονται στο εξωτερικό.

Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την CSKA Moscow εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, οπότε το όνομά του θα είναι από τα καυτά του καλοκαιριού, καθώς στα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του εμπλέκονται η Virtus κι ο Ολυμπιακός. Σχετικά με τους Πειραιώτες φαντάζει αρκετά δύσκολο να θέλουν την επιστροφή του 27χρονου ψηλού, καθότι τα λεφτά που παίρνει είναι ουκ ολίγα, την στιγμή που ο Mοustapha Fall που είναι παρομοίου στυλ παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2025. 

Ακόμη σε περίπτωση που ο Milutinov μετακομίσει στην Πόλη, τότε πιθανότατα θα βρει και τον προπονητή του στην CSKA τον Δημήτρη Ιτούδη, καθώς ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός πιθανότατα θα αναλάβει τα ηνία των Τούρκων μετά το πέρας της φετινή σεζόν. Τέλος ο πρώην παίκτης των “ερυθρολεύκων” φέτος μέτρησε 7,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η διετία του στην Μόσχα μόνο εύκολη δεν ήταν εξαιτίας των πολλών ατυχιών που είχε όπως ο τραυματισμός στον ώμο την περυσινή σεζόν.