Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της αποθεραπείας του Άαρον Τζάκσον για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των Ρώσων έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγωνιστική δράση.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Τζάκσον είχε δεχτεί αγκωνία στο πρόσωπο από τον Γκριγκόρι Μοτοβίλοφ σε αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Ζεντίτ Αγίας Πετρούπολης για την VTB League. Το πρόσωπο του Αμερικανού είχε υποστεί αρκετές ζημιές από το χτύπημα, μεταξύ των οποίων και τρία κατάγματα στο ζυγωματικό, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μεταφερθεί στις ΗΠΑ , προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Πλέον ο παίκτης βρίσκεται στη Ρωσία, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα από τις ατομικές προπονήσεις του Τζάκσον,  εμπλουτισμένο με δηλώσεις τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και του ιατρικού επιτελείου για την πορεία της κατάστασης του.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top-16 θα ήθελε να τον έχει άμεσα στη διάθεση της, ωστόσο όπως τονίζει και ο ίδιος ο Τζάκσον στις δηλώσεις του, δεν είναι γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του και προς το παρόν προχωρά με με τη μέρα.

Παράλληλα, οι Μοσχοβίτες με επίσημη ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν το τέλος της συνεργασίας του με τον Σεργκέι Κραβτσόβ. Το τρίμηνο συμβόλαιο του έληξε και η ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να μην το ανανεώσει και έτσι ο Ουκρανός σέντερ αποτελεί παρελθόν, μετρώντας 3.3 πόντους και 2 ριμπάουντ στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε.