H Efes Anadolu είναι αποφασισμένη για όλα την επόμενη σεζόν και συνεχίζει τις κινήσεις της στη μεταγραφική περίοδο.

 

Αυτήν τη φορά, το όνομα του «εκλεκτού» ήταν αυτό του Amath M’Baye, ο οποίος απ’ το 2019 αγωνιζόταν στην Karsiyaka, μια ομάδα που αντιμετώπισαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στα προημιτελικά των play-offs της TBSL, οπότε τον… έμαθαν καλά το Γάλλο φόργουορντ.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι «μπλε» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ψηλό για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν, θέλοντας να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τη frontline τους.

Ο M’Baye διένυσε μια εξαιρετική σεζόν με την Karsiyaka σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αφού στα εγχώρια ματς μέτρησε 15,1 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο BCL αρίθμησε 15,7 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 3 ματς των play-offs με αντίπαλο την Efes είχε 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στα 5 απ’ τα 6 (στο ένα ήταν εκτός αποστολής) που βρέθηκαν αντιμέτωποι συνολικά φέτος σκόραρε 16 πόντους, «μάζεψε» 3.8 ριμπάουντ και έδωσε 1.6 τελικές πάσες.

 

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ergis Ataman θα προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις και, όπως αναφέρουν τα μέσα στην Τουρκία, οι αποχωρήσεις των Moerman και Singleton είναι οι πιο πιθανές προς το παρόν.

Tags:
Efes Anadolu