Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Efes. Οι Τούρκοι θα χάσουν τον Vasilije Micic για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, δηλαδή για το υπόλοιπο της regular season στη Euroleague.

 

Σύμφωνα με τον Ismail Senol του BeIN Sports, ο περσινός MVP της διοργάνωσης αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα στο πόδι (χωρίς να διευκρινίζεται το είδος και το μέγεθός του), με τον Ergin Ataman να χάνει ένα απ’ τα μεγαλύτερά του, αν όχι το μεγαλύτερο, «όπλα».

 

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ακόμη να αντιμετωπίσει Alba εντός και Bayern, Ερυθρό εκτός, με σκοπό να παραμείνει εκεί, πράγμα που αν συμβεί το επικρατέστερο σενάριο είναι να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα play-offs, με μειονέκτημα έδρας φυσικά. Υπενθυμίζεται, ότι στο «κυνήγι» της 5ης θέσης έχει μπει «σφήνα» η Maccabi Tel Aviv που έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή, οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω για τον Ataman να βρει λύσεις και χωρίς τον Σέρβο γκαρντ, ώστε να μη βρεθεί σε χαμηλότερη θέση.

 

Ο Vasilije Micic τη φετινή σεζόν μετράει 18.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.1 κλέψιμο σε 29.5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, έχοντας αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με τους Τούρκους.