Σε περίπτωση που αποκλείσει τη Monaco στη δική του σειρά, είναι πολύ πιθανό να μάθει από σήμερα (28/4) τον αντίπαλό του στo Final Four της EuroLeague o Oλυμπιακός, καθότι Efes Anadolu και Armani Milano κοντράρονται απόψε (20:30) στην Πόλη για το Game 4 της μεταξύ τους κόντρας στα Playoffs.

Ουσιαστικά, με νίκη σήμερα, οι Τούρκοι περνούν αυτόματα στην τελική τετράδα της διοργάνωσης και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν στο Βελιγράδι ό,τι και πέρυσι -να κατακτήσουν δηλαδή τον τίτλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την άλλη μεριά, η άτυχη πλην πολύ μέτρια το τελευταίο χρονικό διάστημα ιταλική αρμάδα γνωρίζει πολύ καλά πως ο μοναδικός τρόπος για να περάσει στο Final Four δεν είναι άλλος από το απόλυτο 2/2 σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο προκειμένου να ανατρέψει το 1-2 στο σκορ της σειράς και το πλεονέκτημα της διπλής ευκαιρίας της ομάδα του Ergin Ataman.

Εκτός από τις -εν δυνάμει κάποιες- απουσίες των Sergio Rodríguez, Malcolm Delaney, Trey Kell, Nicolo Melli, Konstantinos Mitoglou, η Armani έχει απέναντί της και την κακή της παράδοση στην εν λόγω έδρα, όπου μετράει 15 ήττες σε 17 απόπειρες…