Ήταν ήδη γνωστό, έγινε και επίσημο. Ο Pablo Laso, έναν περίπου χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Real Madrid βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του υπογράφοντας με την Bayern Munchen μέχρι και το καλοκαίρι του 2025!

O Βάσκος τεχνικός των 10 ξεχωριστών βραβείων Καλύτερου Προπονητή σε Ισπανία και Ευρώπη αλλά και των 21 συνολικά τροπαίων με τη Βασίλισσα όλα αυτά τα χρόνια (συμπεριλαμβανομένων και δύο τροπαίων Ευρωλίγκα το 2015 και το 2018) αποχώρησε από τους Μαδριλένους εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Πλέον όμως, είναι έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στους πάγκους όντας ο αντικαταστάτης του coach Trincheri στον πάγκο της Bayern, η οποία από μεριάς της βίωσε μια εξαιρετικά μέτρια σεζόν φέτος σε Γερμανία και Ευρωλίγκα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ομάδα μπάσκετ της Μπάγερν έχει νέο προπονητή: Ο Πάμπλο Λάσο, 55 ετών, θα προπονεί τους κυπελλούχους του Μονάχου για τις επόμενες δύο σεζόν, με τον Ισπανό και για πολλά χρόνια προπονητήςλ της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογραφεί συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Ο 55χρονος Βάσκος συναντήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις τελευταίες διατυπώσεις με τον διευθύνων σύμβουλο Μάρκο Πέσιτς και τον Αθλητικό διευθυντή Daniele Baiesi και είχε την πρώτη του συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα τύπου του Audi Dome το πρωί της Δευτέρας.