Μετά από μια μακρά περίοδο νηνεμίας, ο κορονοϊός χτύπησε ξανά την πόρτα της EuroLeague αλλά και εκείνη της Bayern Munchen, με την αρμάδα της Γερμανίας να κάνει αίτημα αναβολής του επερχόμενου παιχνιδιού της με την Armani Milano για την 30η στροφή της διοργάνωσης, αφού δε μπορεί να διαθέτει το μίνιμουμ των 8 παικτών για το εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ματς της 30ης αγωνιστικής της Turkish Airlines EuroLeague μεταξύ των AX Armani Exchange Milan και FC Bayern Munich, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, αναβλήθηκε.

Η Bayern ζήτησε την αναστολή αφού πολλά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς τους ελάχιστους οκτώ παίκτες που είναι κατάλληλοι να παίξουν.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συντονίσει με τις ομάδες που επηρεάζονται τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Euroleague Basketball».