Ο… κακός χαμός με την επέλαση του κορονοϊού στο στρατόπεδο της Fenerbahce οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης των Τούρκων με την Maccabi Tel Aviv, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (27/1)!

Ουσιαστικά, το συγκρότημα της Πόλης δε μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερους από 8 παίκτες, το μίνιμουμ δηλαδή για μια αποστολή στην EuroLeague, κάτι που ματαιώνει φυσικά το παιχνίδι της 23ης στροφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeagu μεταξύ των Maccabi Playtika Tel Aviv και Fenerbahce Beko Istanbul, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, έχει ανασταλεί.
Η Φενέρμπαχτσε ζήτησε την αναστολή αφού πολλά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς το ελάχιστο των οκτώ παικτών στη που είναι κατάλληλοι να παίξουν.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που έχουν εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συντονίσει με τις ομάδες που επηρεάζονται τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Euroleague Basketball».