Ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague έριξε πρόστιμο 3.500 ευρώ στον προπονητή της Bayern, Andrea Trinchieri για τις αντιδράσεις του κατά των διαιτητών του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην 18η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Trinchieri είχε γίνει έξαλλος με την τελευταία φάση του ματς, όπου η Bayern έλεγε ότι έγινε φάουλ στον Zipser στο τελευταίο σουτ του αγώνα. Η Euroleague πάντως, δικαίωσε τους Γερμανούς και σε ανακοίνωσή της μια μέρα μετά το ματς παραδέχθηκε ότι είχε γίνει φάουλ που δεν δόθηκε.

Ο προπονητής των Βαυαρών ήταν έξαλλος μετά το ματς με την διαιτησία των Boltauzer, Jovcic, Dragojevic και μάλιστα τα… έσυρε στον τελευταίο.

Ο Trinchieri δεν ήταν ο μόνος που έφαγε καμπάνα σήμερα για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές.

Ο Αθλητικός Δικαστής της διοργάνωσης έριξε πρόστιμα και στον πρόεδρο της Baskonia, Antonio Querejeta, και τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου, Felix Fernandez.

Οι δυο άνθρωποι της Baskonia είχαν τιμωρήθηκαν για τον ίδιο λόγο με τον προπονητή της Bayern. Είχαν κι αυτοί παράπονα από την διαιτησία στο ματς της 18ης Αγωνιστικής με την CSKA, τα… είπαν ένα χεράκι στους διαιτητές και έτσι έφαγαν πρόστιμα.

Ο Felix Fernandez τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ και ο Antonio Querejeta την έβγαλε 1.000 ευρώ φθηνότερα, καθώς καλείται να πληρώσει 3.500 ευρώ.