Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα με 3 αναμετρήσεις, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Bayern στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Fenerbahce- Valencia στις 19:45

Μια από τις αρνητικές εκπλήξεις της σεζόν (Fenerbahce) θα κοντραριστεί σήμερα με μία από τις ευχάριστες (Valencia) στην Τουρκία. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 6 νίκες σε 9 αγωνιστικές έως τώρα (χρωστάνε ένα παιχνίδι) και ταξιδεύουν στη γείτονο χώρα με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Fener μετράει 3 συνεχόμενες ήττες, και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός- Bayern στις 21:00

Ο Παναθηναϊκός διανύει τη μεγαλύτερη κρίση του στη φετινή σεζόν και μετράει 4 συνεχόμενες ήττες στην Euroleague, και 6 συνολικά σε 8 ματς (χρωστάει 2), και μαζί με τη Zalgiris είναι οι 2 πιο ντεφορμέ ομάδες. Από την άλλη, η Βayern βιώνει φέτος μια εκπληκτική σεζόν, καθώς μετράει 7 νίκες σε 10 παιχνίδια, και βρίσκεται αισίως στην 3η θέση του πίνακα.

ASVEL- Barcelona στις 22:45

H τελευταία ομάδα θα ανταγωνιστεί σήμερα την πρώτη, με τις ASVEL και Barcelona να ολοκληρώνουν το τέλος της αγωνιστικής ημέρας. Οι Ισπανοί είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί, και η κακή φέτος γαλλική ομάδα δε φαίνεται ικανή να τους σταματήσει τρανώς.