Baskonia και Zenit Αγίας Πετρούπολης καλούνται να μονομαχήσουν σήμερα στη Βασκονία, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 3ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Η ισπανική ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όπου μετράει 2 συνεχόμενες επιτυχίες, επί των Fenerbahce και Παναθηναϊκού, με συνολική διαφορά πόντων της τάξης του +39! Για την Baskonia φέτος, ξεχωρίζουν οι Rokas Giedraitis με 13.6 πόντους, Pierria Henry με 11.5 πόντους και 7.5 ασίστ και Alec Peters με 12.4 πόντους και 3.4 ριμπάουντ.

Από την άλλη μεριά, οι Ρώσοι, που είναι από τις ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί πολλάκις από την πανδημία του κορονοϊού, φτάνουν στην Ισπανία έχοντας 3 νίκες στα τελευταία τους 5 ματς, και συνολικά 4 στις 6 αναμετρήσεις της φέτος, με τον coach Pasqual να έχει βρει τις αλχημείες στα σπλάχνα του ρόστερ του και να παρουσιάζει μια αξιόλογη προσπάθεια. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Zenit, που χρωστάει ήδη 4 παιχνίδια. Δυνητικά, αν τα νικήσει όλα, θα βρίσκεται στη 2η θέση της Euroleague! Για τη Zenit ξεχωρίζουν οι Arturas Gudaitis με 9.6 πόντους και 4 ριμπάουντ, Billy Baron με 10.7 πόντους και 44% ευστοχία από το τρίποντο και Kevin Pangos με 9.5 πόντους και 6.3 ασίστ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 ώρα Ελλάδος.