Με δύο πολύ σημαντικά δίπλα σε Γερμανία και Ιταλία για την 13η αγωνιστική της EuroLeague συνέχισαν την πορεία τους στη διοργάνωση οι Real Madrid και Maccabi Tel Aviv. 

Bayern Munchen – Real Madrid 64-68

Πέρασε και από το Μόναχο η Real Madrid, η οποία επικρατώντας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι εναντίον της τοπικής Bayern με 68-64 για την 13η αγωνιστική της φετινής EuroLeague κατάφερε να ανέλθει στο 9-4 συνεχίζοντας στα υψηλά στρώματα της κατάταξης της διοργάνωσης αγγίζοντας την 3η θέση όπου βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός.

Για τους Μαδριλένους, που είχαν έξι παίκτες με τουλάχιστον 7 πόντους, ξεχώρισαν περισσότερο από κάθε άλλον οι Tavares και Llull με 14 και 11 πόντους, αντίστοιχα.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

 

Armani Milano – Maccabi Tel Aviv 71-77

Με τον Lorenzo Brown να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά προς πάσα κατεύθυνση πως δικαίως θεωρήθηκε και θεωρείται ως μια από τις καλύτερες μεταγραφές της φετινής offseason στο Ευρωπαϊκό μπασκετικό γίγνεσθαι να την οδηγεί ξανά εκ του ασφαλούς με μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση, η Maccabi Tel Aviv επικράτησε με 77-71 στο Μιλάνο έναντι της Armani και συνεχίζει να κυνηγάει με αξιώσεις το τραίνο των Playoffs. 

Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ άσος του ΝΒΑ αλλά και των Fenerbahce και Unics Kazan τελείωσε το ντέρμπι της Ιταλίας με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ αλλά και 8 ασίστ όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Oded Kattash.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

Tags:
Euroleague