Valencia – Virtus Bologna 79-68: Πήραν το παιχνίδι των αδιάφορων οι “νυχτερίδες”!

H Valencia πάτησε το πόδι στο γκάζι στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο, με αποτέλεσμα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Virtus Bologna στο παιχνίδι των αδιάφορων. Έτσι το σύνολο του Mumbru ανέβηκε στο 15-18 και αναζητά το καλύτερο δυνατό φίνις στην τελευταία αγωνιστική, ενώ οι Ιταλοί υποχώρησαν στο 13-19 και επιβεβαίωσαν την άσχημη αγωνιστική που βρίσκονται τον τελευταίο καιρό. Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο Evans με 15 πόντους και έξι ασίστ, ενώ από την ομάδα του Scariollo διασώθηκε ο Ojeleye με 21 πόντους και έξι ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 40-38, 58-57, 79-68

Δείτε τα στατιστικά εδώ

Real Madrid – Bayern Munich: Όσο ζουν ελπίζουν για την πρωτιά οι Μαδριλένοι!

H Real Madrid ήτα ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με αυτόν τον τρόπο έκανε το καθήκον της απέναντι στην Bayern Munich (79-67), της οποίας υπερκέρασε το εμπόδιο χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο το συγκρότημα του Mateo ανέβηκε στο 23-10 και ελπίζει για την πρωτιά όσο και αν η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της, ενώ οι Βαυαροί περιμένουν απλά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Zalgiris, για να κλείσουν μία δύσκολη σεζόν στην διοργάνωση. Από την πλευρά των “μερένγκες” διακρίθηκε ο Hezonja με 20 πόντους, την ώρα που από την αντίθετη πλευρά διασώθηκαν οι Obst και Cheatham με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 40-36, 56-44, 79-67

Δείτε τα στατιστικά εδώ

Baskonia – Villeurbanne 120-100: Έκαναν το χρέος τους με επιβλητικό τρόπο και κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την οκτάδα οι Βάσκοι!

Η Baskonia ήλεγχε την αναμέτρηση από το ξεκίνημα και όντας εξαιρετική στο μπροστά μέρος του παρκέ κι ανεβάζοντας στροφές όταν έπρεπε, ευτύχησε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδύναμης Villeurbanne. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Penarroya ανέβηκε στο 18-15 και κρατά στα χέρια της την τύχη της εισόδου στην πρώτη οκτάδα, ωστόσο το αρνητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Από την άλλη οι Γάλλοι γνώρισαν ακόμη μία ήττα στην φετινή διοργάνωση, υποχώρησαν στο 8-25 και περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το μαρτύριό τους στην φετινή διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 32-24, 55-51, 88-75, 120-100

Δείτε τα στατιστικά εδώ