Μετά και την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Fenerbahce πριν από μερικές ώρες, αυτό που απομένει πια για τους ερυθρόλευκους δεν είναι άλλο από το να μάθουν τον αντίπαλό τους στο επερχόμενο Final Four της EuroLeague στο Kaunas.

Το ζευγάρι που ενδιαφέρει προφανώς τους Πειραιώτες δεν είναι άλλο από αυτό των Monaco και Maccabi Tel Aviv, που συγκρούονται απόψε (10/5 – 21.00) στο Πριγκιπάτο στο Game 5 της μεταξύ τους σειράς για τα Playoffs της διοργάνωσης. Όποιος νικήσει φυσικά θα είναι αυτός που οριστικά και αμετάκλητα θα βρεθεί στην τελική τετράδα και στα εδάφη της Λιθουανίας -με την αρμάδα του Ισραήλ πάντως, ακόμα και αν δεν έχει αυτήν τη φορά τόσο κόσμο όσο στα Game 1 και 2, να μετράει φέτος δύο νίκες σε τρία ματς σε αυτό το γήπεδο.

Λίγο αργότερα, η Real Madrid θέλει να γράψει ιστορία στην EuroLeague ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή από το 0-2 σε 3-2 κόντρα στην Partizan -κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στη διοργάνωση εδώ και τόσες δεκαετίες. Ο εν λόγω αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22.00.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Game 5 της EuroLeague (σκορ σειρών):

Monaco – Maccabi Tel Aviv 21.00 (2-2)

Real Madrid – Partizan 22.00 (2-2)