Ένα ξεχωριστό γκάλοπ έκανε η Euroleague. Στην ψηφοφορία μετείχαν οι αρχηγοί των ομάδων της διοργάνωσης. Στο ερώτημα ποια μεταγραφή είναι η κορυφαία της φετινής σεζόν ο Tornike Shengelia, που μετακόμισε από την Baskonia στην Barcelona, ήρθε πρώτος και με διαφορά, καθώς συγκέντρωσε το 44,4% των ψήφων.

Στην λίστα υπήρχε και Έλληνας παίκτης, καθώς στην 3η θέση με ποσοστό 11,1% (ισοβάθμησε με την μεταγραφή του Kyle Hines από την CSKA στην Armani) ψηφίστηκε η μεταγραφή του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό στην Barcelona. Η ψηφοφορία στο ερώτημα αυτό, είχε κι άλλο άρωμα Ελλάδας. Η μεταγραφή του Nikola Milutinov από τον Ολυμπιακό στην CSKA ήρθε στη 2η θέση με 22,2%.

Ο Παναθηναϊκός

Στο ερώτημα ποια ομάδα είναι η αγαπημένη σας για να επισκέπτεστε την έδρα της, ο Παναθηναϊκός ήρθε 2ος με ποσοστό 16,7%. Στην 1η θέση ήταν η Barcelona με 22,2% και στην 3η θέση ήταν η Real με 16,7%.

O «πεινασμένος»

Στο ερώτημα ποιος είναι επιστρέφει ποιο «πεινασμένος» από κάθε άλλον στην Euroleague, την πρωτιά πήρε ο Will Clyburn της CSKA με 27,8% και στην 2η θέση ψηφίστηκε με 22,2% ο Shane Larkin της Efes.

Η πρόκληση

Στο ερώτημα παίκτη ποιον θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη πρόκληση για να τον αντιμετωπίσετε ως αντίπαλο, ο Shane Larkin της Efes ήρθε πρώτος με 33,3%. Στην 2η θέση ήταν ο Mike James της CSKA με 16,7%, ενώ στην 3η ισοβάθμησαν με 11,1% ένας άλλος παίκτης των Ρώσων, ο Nikola Milutinov και ο μεγάλος σταρ της Barcelona Nikola Mirotic.

Η πρωτιά του Saras

Στο ερώτημα ποιον κόουτς περιμένετε πως και πως για να αντιμετωπίσετε, οι αρχηγοί… ψήφισαν Saras Jasikevicius δαγκωτό. Ο κόουτς της Barcelona ήρθε 1ος με 55,6% και ακολούθησαν οι Igor Kokoskov της Fenerbahce με 16,7% και Pablo Laso της Real με 16,7%.