Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκ Τουρκίας, ο Igor Kokoskov φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του στιγμές στη χώρα και τον πάγκο της Fenerbahce, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την περασμένη πλέον σεζόν και τους διασυρμούς- σκούπες από τις CSKA και Efes Anadolu στα Playoffs της EuroLeague και τους Τελικούς του πρωταθλήματος, αντίστοιχα.

Έτσι, και με τους Dallas Mavericks ήδη να έχουν προσεγγίσει τον έμπειρο τεχνικό για να γίνει ο νέος βοηθός του Jason Kidd, η αρμάδα της Πόλης αναζητάει το νέο της προπονητή, με τον Sasha Djordjevic να αποτελεί τον κύριο υποψήφιο.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και την Virtus Bologna, με την οποία πανηγύρισε φέτος το εγχώριο πρωτάθλημα διαλύοντας την Armani Milano, και εδώ και έναν περίπου μήνα αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλλον όμως, δε θα ψάχνει για πολύ ακόμα…

Αν υλοποιηθεί η συμφωνία, τότε θα είναι η 4η χώρα που θα αλλάξει στα 15 χρόνια της προπονητικής του καριέρας ο Σέρβος τεχνικός, αλλά και μια μίνι εκδίκηση έναντι του Kokoskov, ο οποίος τον αντικατέστησε το 2019, όταν αποχώρησε από την Εθνική ομάδα της χώρας του.