Τα άσχημα μαντάτα στη Fenerbahce με την κατάσταση των Nando De Colo και Jan Vesely επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/12), με τους 2 σταρ των Τούρκων να αναμένεται να χάσουν πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα όντας στα πιτς!

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος αναμένεται να απωλέσει σίγουρα 2 μήνες (8-10 εβδομάδες) κάτι που σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει στο καλύτερο σενάριο μέχρι και τον Φεβρουάριο, ενώ από την άλλη μεριά, ο Τσέχος θα χάσει 6 εβδομάδες -κάτι περισσότερο δηλαδή από ένα μήνα.

Πλέον, τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας από την Πόλη -που μετρούσε 4 σερί νίκες μέχρι και το ματς με την ASVEL Villeurbanne στη Γαλλία, όπου και έχασε τους 2 παίκτες της- αλλάζουν δραματικά, με σωρεία εξωτερικών και εσωτερικών μεταγραφών να βρίσκεται προ των πυλών.

Τέλος, όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον, αυτή η συγκυρία αναμένεται να κάνει καλό στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αρμάδα του Djordjevic στις 11 Ιανουαρίου -ενώ από την άλλη πλευρά, η απουσία τους δεν θα επηρεάσει τη μονομαχία τους με τον Παναθηναϊκό (8 Απριλίου).