Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και η Fenerbahce κρυφό καμάρι ότι παίκτες της ομάδας και ο team manager του συλλόγου, «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό.

Ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας «Yenicag», ο Orhan Uguroglu, αποκάλυψε ότι «θετικοί» στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Κώστας Σλούκας, οι συμπαίκτες του Jan Vesely, Ahmet Duverioglu και ο μάναζερ του συλλόγου, Cenk Renda μετά από εξετάσεις που έγιναν στην ομάδα.

Λίγο μετά μπαράζ υπήρξε μπαράζ σχετικών δημοσιεύσεων. Η Fenerbahce, όμως, τηρεί σιγή ιχθύως και δεν λέει να επιβεβαιώσει τα σενάρια αυτά.

Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι έγιναν εξετάσεις στη ομάδα και ότι ένα μέλος της είναι στο νοσοκομείο, ενώ η ομάδα είναι σε καραντίνα. Οι Τούρκοι όμως, τόνισαν ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις με ονόματα μόλις η ομάδα έχει στα χέρια της τα πλήρη και επίσημα αποτελέσματα.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν μάλιστα ότι το μέλος της ομάδας, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική είναι ο team manager Cenk Renda.

O Renda παραδέχτηκε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram ότι είναι μεν στο νοσοκομείο, αλλά διέψευσε ότι είναι σοβαρά και ότι νοσηλεύεται στην εντατική.

Οσο για τον  Κώστα Σλούκα, ο Έλληνας γκαρντ της Fener είναι ήδη στην Ελλάδα, καθώς έφυγε χθες οδικώς από την Τουρκία και βρίσκεται στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν είχε κάτι σοβαρό πέρα από κάποια ελαφρά συμπτώματα. Και φυσικά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του όπως ισχύει για όλους όσους έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

TO POST ΤΗΣ FENERBAHCE