Εδώ είναι που πάει γάντι εκείνο το περίφημο τραγούδι: «Όλα γύρω σου γυρίζουν». Τα πάντα στην Fenerbahce γυρίζουν γύρω από τον Zeljko Obradovic. Όλα κινούνται στον ρυθμό του και όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά θα μείνει στον πάγκο του τουρκικού συλλόγου ή θα αποχωρήσει, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα.

Φυσικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο προπονητή περιμένουν να μάθουν και πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες για να δουν τι θα κάνουν, με πρώτο φυσικά τον Κώστα Σλούκα. Ο Σέρβος είναι ο μέντορας του «Σλούκι Λουκ» και αν φύγει τότε θα φύγει και αυτός.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο, αλλά η απόφαση για ανανέωση και για την επόμενη χρονιά ανήκει σε εκείνον. Αρα μπορεί να το σπάσει αν θέλει.

Τελευταίος στην λίστα των παικτών αυτών προστέθηκε και ο Nikola Kalinic. Το συμβόλαιο του Σέρβου φόργουορντ λήγει το καλοκαίρι. Ο Kalinic δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι σκέφτεται να κάνει κι αν είναι διατεθειμένος να κάνει διαπραγματεύσεις με την διοίκηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Τούρκους.

Έχει φυσικά τον λόγο του. Και δεν είναι άλλος από το θέμα του Obradovic. Ο Kalinic περιμένει να δει τι θα κάνει ο Zoc. Ο Σέρβος παίκτης έχει πολλούς μνηστήρες όπως η Armani, αλλά δεν θα κάνει καμία κίνηση πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Zoc.

O Obradovic από την άλλη, μπορεί να είπε προ καιρού ότι δεν έχει καμία πρόταση από άλλη ομάδα και προτεραιότητα του είναι η Fenerbahce. Αυτά, βέβαια, τα είπε για να τα πει.

Όσο περνάει ο καιρός πάντως, και η Fenerbahce δεν του κάνει πρόταση ή δεν μιλάει ανοιχτά για το μπάτζετ της νέας σεζόν, τόσο ο Σέρβος απομακρύνεται.

Ο KALINIC ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ