Αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο, η Fenerbahce επικράτησε της Armani με 85-82. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Wilbekin με 19 πόντους ενώ από πλευράς ηττημένων δεν έφτανε ο Mirotic με 27. 

Ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Armani Milano να πατάει πιο καλά στο παρκέ και να επιβάλλει στα πρώτα επτά λεπτά τον ρυθμό της. Με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Shields, οι Ιταλοί προηγήθηκαν με +10 (8-18). Ωστόσο, οι Guduric και Dorsey κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου για τη Fener (19-23). Η δεύτερη περίοδος ήταν ισορροπημένη και για τις δύο ομάδες με τους Τούρκους όμως να έχουν το πάνω χέρι (38-35).

Στο δεύτερο μέρος, η front line της Fenerbahce κυριάρχησε με τους Motley και Παπαγιάννη να είναι οι κύριοι εκφραστές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στα μισά της τρίτης περιόδου με 10 (55-45). Μέχρι το τέλος της περιόδου, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε σταθερά το προβάδισμα (62-54). Η τέταρτη περίοδος ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Τρία λεπτά πριν το τέλος το παιχνίδι ήταν στα ίσια (71-71). Το ματς ήταν δραματικό στο τέλος με τον Melli να ισοφαρίζει 15” πριν τη λήξη. Ο Shields αστόχησε σε τρίποντο και το ματς πήγε στη παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, το παιχνίδι ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες και πάλι να πηγαίνουν μαζί. Ωστόσο, 46” πριν τη λήξη ο Wilbekin διαμόρφωνε το 84-79. Ο Mirotic με τη σειρά του μείωσε στους δύο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και η Fener πέτυχε τη πρώτη της νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 38-35, 62-54, 76-76 (κ.δ.), 85-82.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.