Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Final 4 του Βελιγραδίου.

Εφες και Ρεάλ Μαδρίτης θα λύσουν τις διαφορές τους το Σάββατο (21/5) στις 20:00 με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague και σήμερα έκαναν δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου οι δύο προπονητές (Pablo Laso, Ergin Ataman), αλλά και οι παίκτες των δύο μονομάχων (Vasilije Micic, Guershon Yabusele).

Ας δούμε τι είπαν ο τεχνικός της “βασίλισσας”, που “πέταξε” επική ατάκα, αλλά και ο Γάλλος forward που θεωρεί ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι για τον τελικό.

Laso: «Οι παίκτες μου είναι ηλίθιοι, αν δεν καταλαβαίνουν ότι παίζουμε τελικό»

Αφοπλιστική ήταν η ατάκα του τεχνικού της «βασίλισσας», αναφέροντας τα εξής:

«Αν οι παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι χθες, ότι αυτό τελείωσε και ότι αύριο έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, τότε είναι ηλίθιοι!.»

Μάλιστα στη συνέχεια ρώτησε τον Γιαμπουσέλε αν είναι ηλίθιος, ο Γάλλος άσσος αποκρίθηκε αρνητικά και ο Λάσο είπε «Το θέμα τότε τελειώνει εδώ», δίνοντας βέβαια χιουμοριστικό τόνο στο τέλος και θέλοντας να κρούσει με αυτήν την ατάκα τους παίκτες του, μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα.

Yabusele: «Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Ο Γάλλος άσσος της «βασίλισσας» με θητεία στο ΝΒΑ και πέρασμα από την Villeurbanne, από όπου αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για το ματς, να παλέψω για την ομάδα μου και να κερδίσουμε».

Για την εμπειρία που έχουν οι συμπαίκτες του σε τέτοια ματς: «Έχουν μεγάλη εμπειρία οι συμπαίκτες μου και ήδη έχουμε μιλήσει για το ματς.

Έχουμε μπροστά μας μία μέρα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».