Σε ρυθμούς Final 4 κινείται η Euroleague και φυσικά ο Ολυμπιακός, αφού την Πέμπτη (19/5) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στο Βελιγράδι και 2 ημέρες αργότερα ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως 3ο φαβορί τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο, φτάνοντας τα 4 στην ιστορία του, ενώ ως μεγάλο φαβορί δίνεται η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά το νερό το ήπιε η Εφες, που κατέκτησε το 1ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Οι περυσινοί πρωταθλητές Ευρώπης δίνονται πίσω από τους Καταλανούς, ενώ τελευταίο φαβορί και μάλιστα με μεγάλη απόδοση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ακρίβεια οι αποδόσεις έχουν ως εξής:

Μπαρτσελόνα (2.50)

Εφες (4.10)

Ολυμπιακός (4.50)

Ρεάλ Μαδρίτης (5.50)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ολυμπιακός- Εφές (19:00)

Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης  (22:00)

Μάλιστα στον ημιτελικό με την τουρκική ομάδα ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ στο 2.02, ενώ η Εφές δίνεται ως φαβορί με 1.82.

Στον ισπανικό «εμφύλιο» η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί με 1.55 και η Ρέαλ έχει απόδοση 2.52, κάτι που είναι λογικό, αφού οι «μπλαουγκράνα» μετρούν μόνο νίκες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στη «βασίλισσα» και τους έχουν πάρει τον..αέρα.