Ο Marcus Foster μίλησε για τη μεγάλη μάχη που περιμένει αύριο (14/12, 21:00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Real στην 14η Αγωνιστική της Euroleague και πέρασε το όλο θέμα μέσα από το πρίσμα του στραπάτσου που είχε υποστεί το τριφύλλι την περασμένη εβδομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ των πράσινων τόνισε ότι η ομάδα έμαθε το μάθημά της μετά το ναυάγιο στο ματς με την Zalgiris και με αυτό το σκεπτικό θα μονομαχήσει με την Real.

Ο Marcus Foster τόνισε ότι στο αυριανό ματς ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σκοράρει στο transition και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την αθλητικότητά του και επίσης πρέπει να παίξει άμυνα και να πάρει καλά σουτ στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Marcus Foster, είπε για το αυριανό παιχνίδι με τους Μαδριλένους στο ΟΑΚΑ:

«Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν και σε αυτά που προηγήθηκαν. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που είδαμε και στο βίντεο μετά το ματς με την Ζάλγκιρις. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στο transition και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα και την αθλητικότητά μας. Θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει. Επίσης πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε καλά σουτ στην επίθεση».