Ο ισχυρός άνδρας της Khimki, Pavel Astakhov, μίλησε για το ενδεχόμενο της επανεκκίνησης της Euroleague και δεν είναι καθόλου αισιόδοξος.

Σε συνέντευξή του σε Ρώσικο μέσο, αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα, τόσο της ομάδας του, Khimki, όσο και για την εφετινή σεζόν της Euroleague.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως, «Πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι. τα κλαμπ θα αποφύγουν κάποια έξοδα, όπως οι μισθοί των παικτών, οι πτήσεις, τα γεύματα των αποστολών.

Μας λείπει το μπάσκετ και η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να παλέψει για καλά αποτελέσματα. Ήμασταν κοντά στα playoffs και οι επόμενοι αγώνες ήταν στα μέτρα μας.

Θα ήταν ενδιαφέρουσα η προοπτική ολοκλήρωσης της σεζόν. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο όμως.

Είναι πιο λογικό να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα που υπήρχαν μέχρι τώρα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. Αν βρεθεί ένα θετικό τεστ; Τι θα κάνουμε; Θα το διακόψουμε και θα γυρίσουμε σπίτια μας;

Δεν ξέρουμε κάτι για την ώρα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες με νέους παίκτες, όπως και το μπάτζετ, έχουν μεγάλη σχέση με την παρουσία μας στην Euroleague. Περιμένουμε την απόφαση».