Ο Marius Grigonis πήρε το όπλο του και το άδειασε πάνω στον Παναθηναϊκό απόψε (11/12) στο ΟΑΚΑ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Zalgiris με 81-69 μέσα στο σπίτι του τριφυλλιού. Ο Λιθουανός έδωσε αληθινό ρεσιτάλ. Ειδικά από τα 6.75μ. σκόραρε με κλειστά μάτια και ανατίναξε το πράσινο καλάθι.

Ο παίκτης της Zalgiris τέλειωσε το ματς με 24 πόντους (τους 18 πόντους στο πρώτο μέρος) με 3/6 δίποντα  και (εδώ είναι το τρομερό) με 6/8 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ!

Ο «εκτελεστής» του Παναθηναϊκού, πάντως, είχε διάθεση για πλάκα μετά τη νίκη της Zalgiris και στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι έχασε δυο σουτ (σ.σ.: εννοούσε τρίποντα), άρα δεν έκανε την τέλεια εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Marius Grigonis μετά το τελικο σφύριγμα: «Έχασα δύο σουτ, δεν ήταν και τέλεια η εμφάνιση. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και με την άμυνά μας, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους 69 πόντους. Θα βγαίνουμε κάθε βράδυ και θα παλεύουμε. Περάσαμε κάπως δύσκολα τελευταία, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος για τη νίκη».