Πλέον, η Ελλάδα και μια αρκετά δημοφιλής της εταιρεία θα αποτελούν έναν κύριο χορηγό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ, της EuroLeague!

O λόγος για την MED, μια από τις πλέον γνωστές ενδυματολογικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που πλέον θα συντροφεύει τόσο την EuroLeague όσο και το EuroCup.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής των εκπροσώπων των δύο πλευρών:

 

Jordi Bertomeou: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με μια εταιρεία με την κορυφαία καμπύλη, όπως την MED, κυρίως επειδή οι οπαδοί μας λατρεύουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τάσεων της μόδας.
Η σύνδεση αυτών των θαυμαστών με τα πιο φρέσκα σχέδια και εμφάνιση στην αγορά αποτελεί μέρος του DNA μας ως ηγέτες σε ένα διαπολιτισμικό και παγκόσμιο άθλημα όπως το μπάσκετ.

 

Ευθύμιος Χατζηβασιλείου: «Η παγκόσμια ανάπτυξη και δικτύωση της EuroLeague ως αθλητικό προϊόν ευθυγραμμίζεται με τα πρόσφατα βήματα που έκανε το MED.
Έχοντας κατακτήσει την ελληνική αγορά, η MED θέλει να ενισχύσει την παρουσία της σε αγορές στο εξωτερικό, με τα δικά της καταστήματα καθώς και με ένα σταθερά αναπτυσσόμενο δίκτυο franchise. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι δύο πλευρές θα επωφεληθούν από αυτήν τη συνεργασία
».