Στην Καταλανική εφημερίδα “Sport” μίλησε ο Γάλλος περιφερειακός της Barcelona, Thomas Heurtel που θυμίζουμε φέτος αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Αναλυτικά όσα είπε ο Thomas Heurtel:

Για τη φετινή σεζόν: «Ελπίζω πως μπορούμε να παίξουμε ξανά. Όμως, πάντα προέχουν τα μέτρα ασφαλείας».

Για τις περικοπές στα συμβόλαια της Barcelona: «Το ΕΡΤΕ ήταν ένα μέτρο για να βοηθηθεί η ομάδα. Αποφασίσαμε πως το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όσους δουλεύουν με μικρότερους μισθούς από εμάς. Εμείς είμαστε οι προνομιούχοι».

Για το μέλλον του στην Βαρκελώνη: «Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει. Διάβασα πως θα μειωθούν οι παίκτες και οι άνθρωποι στο τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν γνωρίζω. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει ολόκληρος ο πλανήτης. Τα μπάτζετ των ομάδων θα μειωθούν. Στη Βαρκελώνη εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε άνετα. Αγοράσαμε ένα σπίτι. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, γι’ αυτό και ανανέωσα πέρυσι. Πολλά μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Όμως, εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν, θα ήταν ωραίο να αποσυρθώ με τη φανέλα της Μπάρτσα».