Ο Ολυμπιακός είχε ρίξει γερή κατραπακιά στον πρώτο γύρο στην Barcelona. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε σωριάσει ανάσκελα στο καναβάτσο την πανίσχυρη και πανάκριβη ομάδα των «μπλαουγκράνα» μέσα στην Βαρκελώνη και είχε πάρει τη νίκη με 96-88.

Οι Καταλανοί θέλουν φυσικά να πάρουν το αίμα τους πίσω αύριο (28/1, 21:00) στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό στην 23η Αγωνιστική της Euroleague και ο Cory Higgins το είπε καθαρά αυτό.

Ο 31χρονος Αμερικανός παίκτης της Barcelona, μίλησε για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει αυτή τη νίκη, διότι οι «ερυθρόλευκοι» τους είχαν… κλείσει το σπίτι μέσα στην Βαρκελώνη στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά ο Αμερικανός παίκτης της Barcelona, Cory Higgins, είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε ένα σκληρό ματς χθες και τώρα πάμε για μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο, το κίνητρό μας είναι υψηλό, γιατί μας νίκησαν στο γήπεδό μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να βρούμε ενέργεια για να κάνουμε ένα καλό 40λεπτο ως ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή περίοδο και είμαστε σχεδόν στο μάξιμουμ».