Μετά το επεισόδιο στο παιχνίδι της Αρμάνι με την Φενερμπαχτσέ και την απώθηση του Kyle Hines πάνω στον Marko Guduric, ο Αμερικανός σέντερ της ιταλικής ομάδας δέχθηκε τα πυρά των οπαδών της τουρκικής ομάδας, με μηνύματα στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Μάλιστα οι «ανεγκέφαλοι» δεν έλειψαν ούτε χθες και υπάρχουν δυστυχώς σε κάθε πλευρά του πλανήτη, αφού εύχονταν μέχρι και θάνατο, αλλά και έτερα….αρρωστήμενα πράγματα για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι.

Ο Hines απάντησε με ανάρτηση και μπόλικη δόση ψυχραιμίας, προς τους αντίπαλους οπαδούς, παίρνοντας θέση για το επεισόδιο με τον Guduric.

Τα όσα ανέφερε:

“Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα ή να χάσω. Μπορώ να αποδεχτώ έναν παίκτη που θα με κερδίσει στο παρκέ.

Αλλά δεν θα δεχτώ εσκεμμένη ασέβεια απέναντι στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.
Ο Γκούντουριτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Αλλά αυτό που είπε στο τέλος του αγώνα στον προπονητή μου, δεν χρειαζόταν.

Εγώ το έκανα σαφές πως δεν το άφηνα να συμβεί. Μπορεί οι αντιδράσεις μου να αντιμετωπίζονται ως λανθασμένες. Είμαι όμως άνθρωπος του σεβασμού και πάντα θα υπερασπίζομαι τους ανθρώπους μου όταν νιώθω ότι κάποιος δεν το κάνει.

Όταν παίξαμε στην Κωνσταντινούπολη και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά, κανείς από την ομάδα μου δεν φέρθηκε με ασέβεια στους αντιπάλους. Νικήσαμε και προχωρήσαμε.

Η ήττα είναι ήττα. Ένα παιχνίδι είναι απλά ένα παιχνίδι. Αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να μη μας σέβεται.
Απολαύστε το υπόλοιπο της σεζόν στην Ευρωλίγκα”.

 

Tags:
Kyle Hines