Η EuroLeague Basketball απέρριψε την έφεση της Virtus Bologna για την τιμωρία του Milos Theodocic και η ιταλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Σέρβο γκαρντ κόντρα στον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Στο παιχνίδι Virtus- Efes  o  Σέρβος γκαρντ αρχικά χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και ακολούθως διαμαρτυρήθηκε έντονα, με την κάμερα να δείχνει ότι έβρισε τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή και να αποβληθεί, γεγονός που τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο και τον έκανε να θέλει να ορμήσει προς τον πρώτο διαιτητή.

Η  Euroleague τιμώρησε τον Milos Teodosic για δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα θα χάσει τόσο το σημερινό (2/12) παιχνίδι με αντίπαλο τον KK Crvena zvezda  (19:00, Novasports Start) όσο και αυτό με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

H Virtus Bologna έκανε έφεση για την απόφαση και όπως γνωστοποίησε η ιστοσελίδα “basketnews” η Euroleague Basketball απέρριψε την έφεση της Virtus Bologna, παραμένοντας η ποινή των 2 αγωνιστικών.