Η πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket ανήκει πια στο παρελθόν και οι Έλληνες διεθνείς  επιστρέφουν σιγά-σιγά στις ομάδες τους προκειμένου να ενταχθούν στις προπονήσεις και να προετοιμαστούν για την έναρξη της νέας σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος από φέτος θα αγωνίζεται στην Partizan του Zeliko Obradovic.

Ο πρώην -πια- παίκτης του Παναθηναϊκού σήμερα (19/9) προπονήθηκε με τη σερβική ομάδα και μίλησε στο κανάλι της:

” Είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος που άρχισα να δουλεύω με τα παιδιά και είμαι χαρούμενος, είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

“Οι προσδοκίες φέτος είναι να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε για στόχους. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να βρούμε χημεία και πρέπει να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να δείξουμε κάθε φορά το 100%, τόνισε στη συνέχεια.

Έπειτα, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή του:  “Γνώρισα κάποια παιδιά και τον Zelijko και τα πάντα προφανώς είναι τέλεια και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε.”

Τέλος, μίλησε για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket: “Ηταν ατυχές. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αποκλειστήκαμε από το τουρνουά. Είχαμε ένα εξαιρετικό σύνολο παιδιών, μία εξαιρετική ομάδα και ήταν ατυχές, εξαιτίας ενός νοκ άουτ αγώνα χάσαμε και αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να προχωρήσουμε.”