Ο Παναθηναϊκός θα βρει αύριο (19/11, 21:30) απέναντι του στην Βιτόρια στο ματς με την Baskonia, έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον Dusko Ivanovic, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο των «πράσινων» την σεζόν 2014-15.

Ο τέως κόουτς του τριφυλλιού και νυν προπονητής της Baskonia, Dusko Ivanovic, ο τόνισε ότι το αυριανό (19/11, 21:30) ματς με τους «πράσινους» δεν είναι εύκολο, ενώ η ομάδα του έχει έλλειψη φρεσκάδας.

Ο Ivanovic μίλησε και για τον φετινό Παναθηναϊκό και τόνισε ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που παίζει με επιθετικότητα και το ματς με το «τριφύλλι» θα είναι δύσκολο και διαφορετικό.

Ο προπονητής των Βάσκων είπε αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και παίζει με επιθετικότητα. Θα είναι ένα δύσκολο και διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε και πάλι πίσω κάποια από την επιθετικότητά μας, αλλά δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε έλλειψη φρεσκάδας, αλλά είναι φυσιολογικό με τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Alec Peters, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος, γιατί προέρχεται από την ήττα από την Valencia και θα παίξει σκληρά και με ένταση.

Αναλυτικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Baskonia τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός θα έρθει εδώ για να πάρει τη νίκη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από μια ομάδα που μόλις έχει χάσει ένα παιχνίδι. Θα έρθουν με ένταση, να παίξουν σκληρά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»