Ο προπονητής της Baskonia, Dusko Ivanovic, μίλησε για την μάχη της ομάδας αύριο (26/7) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος κόουτς τόνισε ο Ολυμπιακός είναι μια αθλητική, έμπειρη και γρήγορη ομάδα, ενώ έκανε ειδική μνεία τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα..

Αναλυτικά ο Dusko Ivanovic τόνισε:

Για τον Ολυμπιακό και τους Σλούκα, Σπανούλη, Παπανικολάου: «Ο Ολυμπακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική, που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, παίζουν πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Euroleague, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα».

Για την ομάδα του και τα κλειδιά του αυριανού αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να κερδίζουμε, έχοντας την αποστολή να κερδίσουμε κάτι φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι. Ειδικά για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το τρανζίσιον παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».