O Dusko Ivanovic γενικά δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα και πάντα προσπαθεί να πάρει ακόμα παραπάνω πράγματα από τους παίκτες του. Ο Μαυροβούνιος το έδειξε αυτό μετά την εμφατική νίκη (93-72) επί του Παναθηναϊκού. Ο Ivanovic δεν πετούσε στα σύννεφα με την ευρεία νίκη και τόνισε ότι η Baskonia μπορεί να παίξει καλύτερα.

Αναλυτικά ο προπονητής της Baskonia είπε μετά το ματς:  «Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν πολύ σοβαροί, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στην επίθεση δεν παίξαμε με εγωισμό. Παίξαμε ως ομάδα και γι’ αυτόν τον λόγο κερδίσαμε το παιχνίδι.

Παίξαμε καλά απόψε, αλλά παράλληλα παίξαμε και χωρίς επιθετικότητα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, μπορούμε να παίξουμε πιο γρήγορα στην επίθεση. Και αν θέλει αυτή η ομάδα να κερδίσει κάτι στο τέλος, πρέπει να βελτιωθεί».

O Pierria Henry, που ακόμα μοιράζει ασίστ (έδωσε 12 απέναντι στο “τριφύλλι” δεν αυτοαποθεώθηκε για την εμφάνισή του και απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του: «Δουλέψαμε σκληρά. Προπονούμαστε σκληρά, μένουμε στο πλάνο μας και αυτό αποδίδει. Εγώ θέλω να κάνω πιο εύκολη την ζωή των συμπαικτών μου. Σκοράρουν, ευστοχούν στα σουτ και κάνουν το δύσκολο κομμάτι. Η δική μου δουλειά είναι εύκολη και εκτιμώ αλήθεια τους συμπαίκτες μου».

Ο Alec Peters μίλησε για τις δυο μεγάλες νίκες που πέτυχε η ομάδα του επί Fenerbahce και Παναθηναϊκού και τόνισε: «Οι δύο νίκες είναι πιο σημαντικό απ’ οτιδήποτε άλλο. Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώσαμε έτσι την εβδομάδα μας, ήταν δύσκολα αλλά κερδίσαμε τα παιχνίδια μας. Παλέψαμε και προχωράμε»,