Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα, μετά τη χθεσινή άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ο Sarunas Jasikevicius και αναφέρθηκε στα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού, ο οποίος ιδρύθηκε σαν χθες (3/2) το 1908 από τον Γιώργο Καλαφάτη.

Οι δηλώσεις του Λιθουανού τεχνικού, μετά το παιχνίδι:

 Τι δήλωσε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά, κάτι που κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και οι παίκτες έδειξαν πως έχουν αυτοπεποίθηση, κάτι που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο».

Για τα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι θα με “σκοτώσουν” στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου εκτός Λιθουανίας και τη Ζαλγκίρις.

Ξέρετε πως έχω Ελληνίδα γυναίκα και είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα και υπήρχε και θα υπάρχει πάντα μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό»

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Final Four: «Η δεύτερη χρονιά είναι πολύ καλύτερη πάντα με τον ίδιο προπονητή. Οι παίκτες βρίσκονται περισσότερο. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί και φυσικά το πως θα ταιριάξουμε. Δεν ξέρω να απαντήσω ακόμα αν θα πάμε στο Final Four, είναι πολύ νωρίς ακόμα».