Μετά τον Ergin Ataman και τον Pablo Laso που αποθέωσαν την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν σειρά του Saras Jasikevicius να τους εκθειάσει. Συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε ότι η παρουσία των φίλων των “ερυθρολεύκων” δείχνει την υποστήριξη που έχουν, ενώ αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις στον μικρό Τελικό, την στιγμή που μίλησε και για τον Corey Higgins.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Ευχαριστώ όσους ήρθαν στο Βελιγράδι και μας στήριξαν. Όλοι καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας για αυτό το Final Four. Δεν είναι τόσο ευχάριστο να παίζεις αυτό το ματς. Ανησυχούσα για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα μας. Όμως, οι παίκτες έδειξαν επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτό ήταν σωστό και σημαντικό. Προφανώς, είναι κάπως καλύτερο το συναίσθημα τώρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι έπαιξε τόσο ο Κόρι Χίγκινς, ελπίζουμε να βρει ρυθμό και να γίνει ο παίκτης που ξέρουμε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όπως και στους οπαδούς του για την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Final Four. Δείχνει τι υποστήριξη έχουν. Είναι κάτι που θα πρέπει να αναφέρουμε, κάτι πολύ όμορφο».