Ενθουσιασμό, προσμονή και αρκετή όρεξη ”έκρυβαν” οι δηλώσεις του 31χρονου guard των ερυθρολεύκων ενόψει του πρώτου ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναικό (09/10 21:00). Είπε χαρακτηριστικά πως τα παιχνίδια αυτά, είναι πάντα ιδιαίτερα ανεξαρτήτου κατάστασης των ομάδων και πως πάντα τα παρακολουθούσε. Αναφορά έκανε επίσης και στις δουλειές που θα κληθεί να κάνει στο παρκέ για όσο χρόνο θα αγωνιστεί. 

  Αναλυτικότερα δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω το πρώτο μου ντέρμπι. Παρακολουθούσα αυτά τα παιχνίδια και μου άρεσε να βλέπω τέτοιους αγώνες. 

Στο τέλος της ημέρας, όλα είναι μπάσκετ και πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό να παιχτεί ένα καλό παιχνίδι μπάσκετ.

Η δουλειά μου και η καριέρα μου είναι να παίζω καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλά γκαρντ, όπως ο Νέντοβιτς και ο Φόστερ, και εγώ θα προσπαθήσω να τους περιορίσω.

Από την πρώτη προπόνηση μας είδαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να αλλάξουμε. Αρχίσαμε να νιώθουμε καλύτερα και μεταξύ μας και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις».

  Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πανέτοιμοι για το ντέρμπι και ε υψηλό ηθικό παρά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στο ΣΕΦ, αλλά και την πιθανή απουσία τοu Jean-Charles ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι της πρεμιέρας και έκτοτε δεν έχει γυρίσει σε ρυθμούς πλήρης προπόνησης