O Tyler Dorsey αποτελεί κομβικό κομμάτι του σχεδιασμού του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του και να του καταθέτουν μία πολύ καλή πρόταση. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες οι δύο πλευρές είχαν βρει κοινό σημείο επαφής και η κοινή του πορεία ήταν πολύ πιθανό πως θα συνεχιζόταν τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε φημολογία που συνέδεσε τον ομογενή γκαρντ με την Partizan, ενώ υπήρξε φημολογία ότι του κατατέθηκε πρόταση 1,5 εκατομμυρίων για ετησίως. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σερβική «Telesport» το σενάριο αυτό δεν ευσταθεί, την στιγμή που ο GM της σερβικής ομάδας Zoran Savic επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή των “ερυθρολεύκων” Νίκο Λεπενιώτη, για να του ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ακόμη η πλευρά των “ασπρόμαυρων” της Σερβίας ανέφερε ότι δεν γνωρίζει καν τον ατζέντη του άλλοτε άσου της Maccabi. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα ως ανταγωνίστρια στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον ικανό σκόρερ.