H Virtus Bologna με την κατάκτηση του EuroCup κέρδισε παράλληλα και το δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague έπειτα από μία σχεδόν 15ετία, στην οποία πέρασε πολλές και δύσκολες στιγμές. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Ιταλοί θέλουν να δημιουργήσουν μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα την νέα σεζόν και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μεγάλα ποσά, την στιγμή που έχε ακουστεί ότι το μπάτζετ της ομάδας θα αγγίξει τα 25 εκατομμύρια.

Το σύνολο του Scariollo βρίσκεται πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του Polonara, ο οποίος έπειτα από την εξαιρετική του σεζόν με την Baskonia δεν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με την  Fener. Όλα δείχνουν ότι θα αποδεσμευτεί από τους Τούρκους και σύμφωνα με την ιταλική “Repubblica” φαίνεται ότι η Virtus θέλει να τον δελεάσει, για να ενισχύσει τόσο τον γηγενή κορμό της όσο και την frontline της. Την φετινή σεζόν ο 31χρονος άσος μέτρησε 7,3 πόντους και 4,3 ριμπάουντ, την στιγμή που σούταρε με 61.2% στο δίποντο και 30,3% στα τρίποντα.

Μπορεί η απόκτηση του διεθνούς Ιταλού να συνιστά μία ηχηρή κίνηση, αλλά οι νικητές του EuroCup  θέλουν να ρίξουν μία τεράστια βόμβα που έχει να κάνει με την προσέγγιση στον θηριώδη σέντερ Boban Marjanovic, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “La Prealpina”. Ο 33χρονος γίγαντας έχει επταετή θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου σε Spurs, Pistons, Clippers, 76ers, Mavericks και Rockets και μένει πλέον να δούμε αν έχει βάση το εν λόγω δημοσίευμα κι η ιταλική ομάδα προχωρήσει σε μία μεταγραφή που θα αφήσει εποχή.