Ο Αμερικανός άσος μπορεί να έκατσε στο Τριφύλλι μόνο για δύο χρόνια (2016-2018) αλλά έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από την Αθήνα και τον σύλλογο. Εκτός αυτού, αποκάλυψε μία ιστορία από παλιότερα, όταν εκείνος ήταν νέος, και ο θείος του, Byron Dinkins αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

«Μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: “Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον”. Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρόνος σουτέρ, και συνέχισε σχολιάζοντας τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που υπήρξε σε πολλά πρωταγωνιστής:

«Δεν υπάρχει κάτι σαν το ελληνικό ντέρμπι. Είναι τα καλύτερα 40 λεπτά που μπορείς να παίξεις. Ήταν απολαυστικά. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και ήταν οι οπαδοί έξω. Σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εκεί είναι κάπως διαφορετικά».

Για την συνολική παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα».

Ακούστε όλη την συζήτηση-συνέντευξη με τον Joe Arlauckas στην εκπομπή “The Crossover”: