O Oded Kattash μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή, αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί. Ο Ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε αναφορά και στην αποτυχία να φτάσει η ομάδα στα πλέι οφ της Euroleague και ευχήθηκε το τριφύλλι να είναι εκεί στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο Oded Kattash είπε μετά την νίκη με 100-66 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Basket League

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα, πηγαίναμε προς τη μπάλα και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου».

Για τον διχασμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τα σενάρια που λένε ότι ίσως να γίνει «σχίσμα» και στην Euroleague: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα πλέι οφ της Euroleague και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για τα συναισθήματά του για την αποτυχία του Παναθηναϊκού να περάσει στα πλέι οφ της Eyroleague: «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».