Ο Greg Monroe τραυματίστηκε στο σημερινό νικηφόρο ματς της Khimki με την Enisey και οι Ρώσοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και αγωνιούν για το αν ο Αμερικανός σέντερ θα προλάβει το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (2/10, 20:00) στην πρεμιέρα της Euroleague.

Αντίθετα, οι Μοσχοβίτες αισιοδοξούν ότι ο Alexey Shved, που είναι στα «πιτς» και δεν έπαιξε ούτε σήμερα κόντρα στην Enisey, θα αγωνιστεί με την ομάδα απέναντι στους πράσινους.

Οσο για τον Greg Monroe, ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ πρόλαβε να παίξει μόνο 5 λεπτά στο σημερινό ματς με την Enisey για την VTB League.

Ο Monroe τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε από το παρκέ. Ο ψηλός της Khimki θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αύριο θα φανεί ξεκάθαρα το αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι κι αν φυσικά θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι της Μόσχας με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, ο Alexey Shved δεν έπαιξε ούτε και σήμερα με την ομάδα. Ο Ρώσος «μπόμπερ» δεν έχει παίξει ακόμα σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Οι Ρώσοι πάντως, έλεγαν πως πάει καλύτερα και αισιοδοξούν ότι θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 Στα «πιτς» παραμένει και ο Σέρβος πόιντ της ομάδας, Stefan Jovic, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ «εκτός» παραμένει και ο Errick McCollum.