Ο Γάλλος παίκτης της Valencia, Louis Labeyrie, μίλησε για την δύσκολη αποστολη που έχει η ομάδα του στο αυριανό (16/12, 21:30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Ο 28χρονος παίκτης της ισπανικής ομάδα «έσταξε μέλι» για τους «ερυθρόλευκους» και τους χαρακτήρισε «ομάδα θρύλο» της Ευρώπης.

Από την άλλη, πάντως, τόνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη σεζόν, λόγω της απουσίας του κόσμου από τις εξέδρες σε πολλές χώρες. Ο Louis Labeyrie, επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στο ΣΕΦ και τόνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη σεζόν και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Αναλυτικά ο παίκτης της Valencia, Louis Labeyrie, είπε:

Για τον Ολυμπιακό και την αυριανή μάχη του ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα θρύλος στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε. Νομίζω πως τους επηρεάζει το γεγονός ότι παίζουν χωρίς κόσμο, αυτή τη σεζόν όλα μπορούν να συμβούν. Μπορείς να κερδίσεις σε οποιοδήποτε γήπεδο».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του: «Ο ρυθμός μου είναι πιο αργός, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό μετά από δύο εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά παιχνίδια και δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση 5 εναντίον 5 ή 2ωρη προπόνηση. Πρέπει λοιπόν να βρω ρυθμό από τους αγώνες. Τουλάχιστον νιώθω καλά».