Ο Shane Larkin έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην νίκη της Efes επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός στο πρώτο του φετινό ματς με την ομάδα έβαλε 15 πόντους και ήταν εκείνος που καθάρισε το ματς στην 4η περίοδο. Ο Larkin μίλησε για την σημασία της νίκης (84-79) επί του Ολυμπιακού, αλλά και την φιλοσοφία που θέλει να φέρει στην Efes μετά την επιστροφή του στα παρκέ.

O Shane Larkin ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, που παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και πήραμε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Αυτό είναι που μετράει και είμαι χαρούμενος που φεύγουμε νικητές. Αυτό το πνεύμα νικητή θα πρέπει να έχουμε στη συνέχεια. Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε, οπότε θα πρέπει να μπαίνουμε με αυτή τη νοοτροπία. Πέρυσι ήταν μία καλή χρονιά για εμάς αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε στην περσινή… χαρά. Είναι μία νέα σεζόν και θα πρέπει να μπαίνουμε τη νοοτροπία του νικητή. Μόλις γύρισα και αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από επτά μήνες, αλλά προσπαθώ να φέρω αυτή τη φιλοσοφία στην ομάδα».

Λίγο πιο πέρα ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής της Efes, ο Vasilije Micic (20π., 7ασ.), μίλησε για την σημασία της νίκης μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, αλλά έβγαλε και το καπέλο στον Larkin.

Αναλυτικά ο Vasilije Micic ανέφερε:

«Νιώθαμε μεγάλη πίεση εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων. Ερχόμασταν από τρεις σερί ήττες, τώρα πλέον μπορούμε να χαμογελάσουμε ξανά. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος για τον Larkin. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς».