Η Real δείχνει στα χαρτιά να είναι το απόλυτο και μεγάλο φαβορί στο αυριανό (27/1, 22:00)  ματς με τον Παναθηναϊκό στην Μαδρίτη στην 22η Αγωνιστική της Euroleague. O Pablo Laso, όμως, δεν βλέπει τα πράγματα έτσι. Ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε ότι η Real δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του έχει προβλήματα, ενώ επισήμανε ότι οι πράσινοι έχουν νέο προπονητή, εξαιρετικούς παίκτες και θέλουν προσοχή.

Αναλυτικά ο Pablo Laso ανέφερε:

«Έχουμε τα κλασικά προβλήματα, αυτά που έχουμε πάντα σε αυτό το σημείο της σεζόν. Παίκτες όπως ο Taylor, ο Tavares και ο Thompkins νιώθουν στο κορμί τους τα λεπτά που παίζουν και έχουν κάποια θέματα. Η μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Laprovittola. Ο Llull έβγαλε την προπόνηση, ο Rudy (σ.σ.: Fernandez) ξεκίνησε, αλλά έπρεπε να βγει λίγο αργότερα. Θα περιμένουμε να αποφασίσουμε τις επόμενες ώρες.

Αντιμετωπίζουμε μία αποφασιστική ομάδα, που μας δυσκόλεψε πολύ στην Αθήνα. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο “1 εναντίον 1”, όπως ο Nedovic, που δημιουργεί plays και για τους συμπαίκτες του. Υπάρχουν επίσης οι Mack και Sant-Roos στα γκαρντ. Είναι μία ομάδα που παλεύει. Έχουν νέο προπονητή, πρέπει να προσέξουμε από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, ήταν και ο Tray Thompkins:

Αναλυτικά ο Αμερικανός παίκτης της βασίλισσας είπε: «Ο Παναθηναικός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν έχει σημασία αν παίζουν στην Αθήνα ή στην Μαδρίτη, αλλά το επίπεδο της ομάδας τους είναι αρκετό για να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Παίζουν σκληρά και με ενέργεια. Θα είναι ένα τεστ για εμάς. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους παίζοντας με προσοχή».