Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις που έδωσε ο 24χρόνος forward ήταν αυτή για τον παίκτη που τον βοήθησε να εξελιχθεί και να μάθει πράγματα:

«Έμαθα πολλά και από τον Pero Antic. Έχει κατακτήσει Euroleague και έχει παίξει και στο ΝΒΑ. Σίγουρα είναι σπουδαίος παίκτης. Πήρα κάποιες εμπειρίες από εκείνον, καθώς καταλάβαινε πολύ καλά το παιχνίδι και με βοήθησε να κινούμαι σωστά στο παρκέ. Με εντυπωσίαζε ο τρόπος που αμυνόταν και πως αντιδρούσε στο επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Πάντα ήταν στο σωστό χρόνο στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο γρήγορος και μικρός σε ηλικία».

Επίσης ο Γάλλος σέντερ καυτηρίασε την ατμόσφαιρα στην Ποντγκόριτσα, την οποία έζησε πρόπερσι σαν παίκτης του KK Crvena Zvezda: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ κακή στην έδρα της Buducnost, ακόμη και στα ματς της κανονικής περιόδου. Θυμάμαι μία μικρή έκρηξη δίπλα μου, κάτι σαν βεγγαλικό, το οποίο μου έκαψε το πόδι. Στα playoffs, οι οπαδοί έφτυναν τους παίκτες και τους έλεγαν προσβλητικά και ρατσιστικά συνθήματα, σε μένα, τον Feldeine και τον Ennis. Ήθελα πολύ να τους νικήσουμε και να κάνω τους οπαδούς να… σκάσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είδα ότι και πέρυσι, η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη χειρότερη απ’ όταν ήμουν εγώ στην ομάδα και γι’ αυτό η Αδριατική λίγκα θα πρέπει να κάνει κάτι. Δεν είναι ασφαλές για τους παίκτες και για κανέναν».