Καλησπέρα σας το basketblogr.gr βρίσκεται στο ΣΕΦ όπου θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέχρι και την έναρξη του σπουδαίου τζάμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανατολού Εφές για το δεύτερο των playoffs της Ευρωλίγκας.

19:53 Αυτή την στιγμή ελάχιστος κόσμος υπάρχει στο γήπεδο, ενώ να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι έχει γίνει sold out. Από πλευράς Ολυμπιακός για πρώτο χαλάρωμα είναι στο παρκέ οι Αγραβάνης, Τολιόπουλος, Μάντζαρης και Γκριν, ενώ από τους Τούρκους είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες.

20:23 Οι δύο ομάδες σε λίγο αναμένεται να βγουν στο γήπεδο για την τελική προθέρμανση πριν το τζάμπολ, ενώ στο γήπεδο υπάρχουν ήδη περίπου 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού.

20:29 Μόλις τώρα οι Πρωταθλητές Ελλάδας βγήκαν στο παρκέ και ξεκίνησαν την προθέρμανση τους για το μεγάλο ματς με τον κόσμο που βρίσκεται στο ΣΕΦ να τους αποθεώνει.

20:35 Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βγήκαν στο παρκέ κάτω από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι κατεβαίνουν χωρίς απουσίες, ενώ για τον Ολυμπιακό θα λείψουν ο εδώ και καιρό απών Ντάνιελ Χάκετ, ο Ματ Λοτζέσκι που μάλλον θα χάσει όλη την σειρά των playoffs.

20:57 Ολκληρώθηκε η προθέρμανση και η παρουσίαση των ομάδων και όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ!