Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το basketblog.gr βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει ότι συμβεί μέχρι και την έναρξη του μεγάλου πρώτου παιχνιδιού για τα playoffs της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές.

19:50 Αυτή την στιγμή το γήπεδο είναι άδειο, ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες της Εφές βρίσκονται στο παρκέ και κάνουν κάποια πρώτα χαλαρά σουτάκια. Από πλευράς Ολυμπιακού στην σάλα του γηπέδου είναι μόνο οι Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Μάντζαρης και Γκριν.

19:54 Να θυμίσουμε ότι απόψε είναι το πρώτο ματς της σειράς ενώ ακολουθούν σίγουρα άλλα δύο ματς αυτό της Παρασκευής (20/4, 21:00) πάλι στο ΣΕΦ και στην Πόλη την Τετάρτη στις 26 του μήνα (19:30).

20:22 Γεμίζει σιγά σιγά το ΣΕΦ όπου ήδη 4,000-4,500 είναι στις εξέδρες και συνεχώς μπαίνει κόσμος με το γήπεδο να γεμίζει από ώρα σε ώρα

20:30 Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεση του τον χρόνια απόντα Ντάνιελ Χάκετ αλλά και τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ από πλευράς Εφές, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

20:35 Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού που βγήκαν να κάνουν προθέρμανση